top of page
Blå kanne heller rød lakris ned i hvit kaffekopp i grafisk illustrasjon utviklet av Bennett Reklamebyrå

Hvor vil du, og hvordan skal du komme deg dit? I Bennett tenker vi strategisk i alt vi gjør. Har du destinasjonen klar, er det bare reisen dit som gjenstår. Vi hjelper deg å finne beste rute og sørger for at du husker passet.

Kaffekopper i ulike farger i grafisk illustrasjon utviklet av Bennett Reklamebyrå

I en hektisk verden hvor folk har travle liv, blir det visuelle stadig viktigere. Det er her du kan skille deg ut og etablere kjennskap ved første øyekast. Vi lager design som underbygger din identitet og styrker din merkevare.

Hvite skyer, hvite flasker og kaktuser i grafisk illustrasjon utviklet av Bennett Reklamebyrå

Visste du at 70% av alle kjøp i Norge starter med et søk? Skal du lykkes i dag, må du være synlig digitalt. Det fikser vi gjennom annonsering i Google, søkemotoroptimaliserte nettsider og kontinuerlig analyse av nettstedstrafikk og brukerreiser.

Rød eske med tomat i grafisk illustrasjon utviklet av Bennett Reklamebyrå

Skal du lykkes med å trigge ønskede handlinger hos målgruppen din, trenger du relevant innhold av høy kvalitet og verdi for mottakeren. Vi hjelper deg å finne ut hva målgruppen din vil høre, og hvordan de helst vil få budskapet servert.

Kvinne spiser speilegg på blått bord i grafisk illustrasjon utviklet av Bennett Reklamebyrå

Er det noe vi kan, er det markedsføring. Det har vi tross alt drevet med siden 1889. Vi hjelper deg med alt fra utvikling av unike konsepter og kampanjer med wow-effekt, til planlegging og gjennomføring av ulike markedsaktiviteter.

Mobil på rosa bakgrunn i grafisk illustrasjon utviklet av Bennett Reklamebyrå

Vi i Bennett brenner for å skape gode digitale kundeopplevelser. Med solid kompetanse på ulike tekniske løsninger, brukervennlig interaksjonsdesign og søkemotoroptimalisering, tar vi din digitale tilstedeværelse til nye høyder.

AdCat

AdCat er vårt egenutviklede annonseverktøy, og effektiviserer digital markedsføring betraktelig. Last opp bildet og teksten du ønsker å bruke – AdCat fikser resten.

Les mer om AdCat her.

En av våre største styrker er den brede kompetansen vi har in-house. Vi kan hjelpe deg med absolutt alt innenfor markedsføring og kommunikasjon.

bottom of page