top of page

Vårt erfarne team av markedsførere har ett klart mål for øye – å hjelpe deg med å høste leads, øke salg av varer og tjenester, bygge lojalitet hos dine kunder og styrke din posisjon i markedet.

Noe av hva vi kan hjelpe deg med

Konsept, planlegging og gjennomføring

Markedsføring som gir wow-effekten?

Våre erfarne markedsrådgivere hjelper deg gjerne med konseptutvikling og kreative ideer, og vi er ikke fjerne for å tenke utenfor boksen! Vårt team planlegger og styrer effektive kampanjer som engasjerer din målgruppe og leverer målbare resultater.

Markedsplanlegging

Mange av våre kunder velger å sette opp markedsplaner hos oss. Bennett sørger for å gjennomføre de planlagte markedsaktivitetne, optimaliserer for best mulig resultat og sender rapporter og oppdateringer underveis. Dette er en fin måte å sørge for kontinuerlig markedsføring gjennom året, samtidig som du som kunde kan fokusere på det du kan best.

Multikanalkampanjer

Vi hjelper deg gjerne med å nå ut til potensielle kunder på flere plattformer slik at annonsene kan berøre dem gjennom hele kundereisen! Vi utvikler kreative konsepter, optimaliserer budskapet for ulike kanaler, og sikrer en koordinert og målrettet kampanjeutførelse. Med multikanalkampanjer kan vi bygge en sømløs og engasjerende opplevelse på tvers av ulike kanaler og touchpoints. Fra sosiale medier og e-post til nettannonsering og innholdsmarkedsføring.

Søkeordannonsering og PPC

Øk synligheten og trafikken til ditt nettsted! Med søkeordsannonsering kan du målrette dine potensielle kunder direkte i deres søkeprosess. Det unike med søkeordannonsering er at det er kunden som oppsøker temaet ved å søke i søkemotoren, slik at du treffer personen på et tidspunkt der den er mer mottakelig for informasjon. Du har derfor en unik mulighet til å tilføre verdi. Det er dessuten kostnadseffektivt for små markedsføringsbudsjett. Betal kun for klikk, ikke visninger som i andre kanaler. Et perfekt startpunkt for å nå ut til målgruppen din.

Performance marketing

 I stedet for å bare fokusere på å bygge merkevarebevissthet, legger performance marketing vekt på å generere direkte og målbare handlinger fra målgruppen. Dette er datadrevet markedsføring, og vi legger stor vekt på at kampanjer kontinuerlig analyseres, optimaliseres og justeres for maksimal avkastning på investering. Her ligger fokuset på å oppnå og spore konkrete målbare resultater, som salg, leads eller konverteringer.

Annonsering og medieplassering

Vi har kompetansen på hvor og når du bør annonsere. Vi hjelper deg med å få annonsen din dit du vil – enten det er i sosiale medier, i søkemotorer, i papiravisa, på tv og radio, ved bussholdeplasser, displayskjermer på kjøpesenter, storskjermen på torget, flyplasser, i nettaviser – eller kanskje en pop-up-skjerm?

Vi rådgir og hjelper deg med å nå ut til riktig publikum, i riktig kanal, på riktig tidspunkt.

Innholdsmarkedsføring

Vårt team av kreative skribenter og innholdseksperter hjelper deg med å produsere engasjerende og relevant innhold som tiltrekker og begeistrer dine målgrupper. Vi utvikler innholdsmarkedsføringsstrategier, skriver blogginnlegg, artikler, e-bøker og annet innhold som hjelper deg med å bygge tillit og posisjonere deg som en ekspert i ditt felt.

Kampanjeutvikling

Vårt team av erfarne markedsførere hjelper deg med å utvikle og implementere kreative og målrettede kampanjer. Vi tar hånd om alt fra konseptutvikling og design til distribusjon og analyse for å sikre at kampanjen din oppnår ønskede resultater.

Markedsføring er ikke bare en investering, det er en nødvendighet for enhver virksomhet som ønsker å bli sett, hørt og elsket i en verden fylt med støy og konkurrenter.

«Vi har sett svært gode resultater ved bruk av innholdsmarkedsføring i våre kanaler. Bennett bistår oss med å lage faste innholdsartikler og månedlige nyhetsbrev, i tillegg til mye annet. Disse har vært av høy kvalitet og har vist god effekt, både på organisk synlighet i Google og på konverteringer. Det har aldri vært så bra på innholdsfronten hos oss som nå.»

Stian Moursund

tidl. salgs- og markedssjef i Nordbohus og Blink Hus

bottom of page