top of page

Innholdet vi lager er forankret i innsikt, analyser og strategi. Det handler ikke bare om hvordan du skal fortelle noe; du må også vite hvorfor. Hva er formålet med innholdet? Vi hjelper deg å identifisere mulighetene dine – både de lavthengende fruktene og de helt i toppen av treet.

Noe av hva vi kan hjelpe deg med

Tekstproduksjon

Våre erfarne innholdsutviklere skriver tekster til nettsider, annonser, kampanjer, pressemeldinger, kataloger og mye mer. Hver tekst skreddersys for målgruppen, formålet og mediet det skal publiseres i. Vi kan hjelpe deg med både planlegging og produksjon.

SEO-innhold

Innholdet du har på nettsiden din er helt avgjørende for synligheten din i Google. Teksten må være godt strukturert, inneholde de rette søkeordene, og samtidig engasjere. Noe av det vi gjør aller mest av er å gjennomføre SEO-analyser og skrive tekster for økt synlighet i Google. 

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev, også kalt e-postmarkedsføring, er en av de markedsføringsmetodene som gir deg mest igjen for hver krone investert. Vi hjelper deg å finne ut hva du vil si og hvordan du skal si det, og håndterer gjerne utsendelsene for deg.

Sosiale medier

Vi drifter SoMe-kontoene til flere av våre kunder. Vi bistår både med planlegging, produksjon, publisering og sponsing av innlegg. Du får naturligvis muligheten til å se gjennom innleggene før de publiseres.

Foto og video

Visste du at nettsiden din har større synlighet for å dukke opp i Google om den har videoinnhold? Eller at Instagram belønner videoinnhold med langt større rekkevidde? Enten du trenger å forklare noe eller vise frem et produkt, er høykvalitets bilder og videoer effektive virkemidler. Våre spesialister hjelper deg med vanlig foto, dronefoto og video.

Unikt, relevant og fengende innhold er helt nødvendig om du skal lykkes med å nå frem til målgruppen din i dag. I Bennett er vi opptatt av å forenkle, forbedre og alltid gi verdi.

«Vi har sett svært gode resultater ved bruk av innholdsmarkedsføring i våre kanaler. Bennett bistår oss med å lage faste innholdsartikler og månedlige nyhetsbrev, i tillegg til mye annet. Disse har vært av høy kvalitet og har vist god effekt, både på organisk synlighet i Google og på konverteringer. Det har aldri vært så bra på innholdsfronten hos oss som nå.»

Stian Moursund

tidl. salgs- og markedssjef i Nordbohus og Blink Hus

bottom of page