top of page

På tide med ny nettside? Vi lager en profesjonell, brukervennlig og søkemotoroptimalisert nettside som underbygger din bedrifts merkevare og visuelle identitet og gjør at du blir sett på nett.

Noe av hva vi kan hjelpe deg med

Nettside

Vi designer og produserer nettsider for store og små bedrifter – alt fra enkle landingssider til mer komplekse løsninger for deg med større behov. Vi tilpasser selvsagt nettsiden opp mot krav til universell utforming, og sørger for at den ser fin ut på desktop, nettbrett og mobil. Du kan også stole på at den er optimalisert for SEO.

Nettbutikk

Vi bygger også nettbutikker for deg som ønsker å selge dine egne varer på nettsiden din. Varene kan deles i produktkategorier, og støtter blant annet rabattkoder, ulik MVA på forskjellige produkter. Det er også mulig å legge til moduler for gavekort og ulike MVA-satser. Nettbutikkene kan knyttes opp mot ønskede betalingsmetoder.

Bookingløsning

Mange tjenestetilbydere ser behovet for en bookingløsning for timebestillinger for å holde kontroll på timeplanen. Vi er gjerne behjelpelige med å sette opp en bookingløsning tilpasset tidsforbruket for hver enkelt tjeneste sik at dere kan ha kontroll, og samtidig unngå dobbelbookinger. Her kan vi også sette opp betalingsløsning.

Analyse

En nettside er ikke ferdig så snart den går på lufta. Det er faktisk da den virkelige jobben starter! En viktig del av arbeidet med nettsider er kontinuerlig analyse og vedlikehold. Vi analyserer blant annet brukerreiser, nettsidetrafikk og synlighet i søkemotorer i Google Analytics, Google Search Console og andre analyseverktøy.

Trenger du en ny nettside?

 

Avtal et møte med oss

bottom of page