top of page

AdCat er vårt egenutviklede automatiserte annonseringsverktøy, og effektiviserer digital markedsføring betraktelig. I AdCat kan du lage og drifte digitale kampanjer, overvåke effekt og motta rapporter.

Har du et kvarter?

 

Det er nemlig all den tiden du trenger for å sette opp en annonse i AdCat. Last opp bildet og teksten du ønsker å bruke, så fikser AdCat ulike versjoner for de kanalene du vil annonsere i. Det vil si at du slipper å lage én annonse for Facebook, én for Instagram, én for Google og enda en for programmatisk bannerannonsering i nettaviser.

 

Enklere blir det ikke

 

Du trenger ikke kunne mye om annonsering for å ta i bruk AdCat. Når du har lastet opp tekst og bilde, vil verktøyet optimalisere annonsen din for deg, og spre den i de kanalene som treffer ditt publikum best.

 

Sømløs multikanal markedsføring

 

Det unike med AdCat er at samspillet mellom de ulike plattformene og annonseverktøyene fungerer helt sømløst. I tillegg til annonsering i sosiale medier og Google, kan du også kjøre programmatisk annonsering i nesten alle nettaviser.

Effektivt og kostnadsbesparende

 

AdCat er et resultat av over 25 års erfaring med markedsføring. Resultatene gjenspeiler dette. I Bennett bruker vi AdCat daglig fordi det er effektivt for oss og kostnadsbesparende for kundene våre. En solid win-win.

 

– Når vi bruker AdCat for å kjøre større kampanjer, bruker vi bare en tredjedel av tiden vi ville brukt om vi skulle satt opp egne annonser for hver plattform. Dette er mye penger spart for kunden, og mer tid for oss til å jobbe med selve markedsføringsplanen og innholdsproduksjon.

 

- Jan Sverre Roterud, daglig leder og markedsrådgiver i Bennett

 

Kom i gang med AdCat

 

  1. Vi setter opp en AdCat-konto som du får egen innlogging til.

  2. Vi hjelper deg med å avgjøre målgruppe, mediemiks og geografisk nedslagsfelt.

  3. Vi gir deg grundig opplæring i verktøyet, slik at du enkelt kan sette opp kampanjer og overvåke resultater selv. Vi kan også lage gjenbrukbare annonsemaler, hvor du kun trenger å bytte bilde og budskap for hver kampanje.

 

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for deg og din markedsføring.

Les også: Norges eldste byrå har utviklet egen markedsføringsteknologi: – Vi er banebrytende i Norge på dette

Grå katt som ligger på brun trestol
bottom of page