top of page

Vårt designteam er eksperter på å skape visuelle konsepter som skiller seg ut og fanger oppmerksomheten til dine potensielle kunder. Vi kombinerer estetikk med funksjonalitet for å levere designløsninger som formidler din unike merkevareidentitet.

Noe av hva vi kan hjelpe deg med

Visuell identitet/grafisk profil

Bennett hjelper deg med å skape en unik visuell identitet og grafisk profil som skiller seg ut. Vi designer logoer, utvikler en fargeprofil som reflekterer din merkevares personlighet, velger en profilfont som passer din stil og skaper designelementer som forsterker ditt visuelle uttrykk i en profilhåndbok for dere.

Magasiner og brosjyrer

Vi tilbyr tjenester innen magasin- og brosjyredesign, hvor vi utformer layout, typografi og visuelle elementer for å skape et engasjerende og estetisk tiltalende produkt som vil bli oppdaget, åpnet og utforsket. Vi sørger for at ditt budskap og innhold blir presentert på en profesjonell og attraktiv måte.

Prospekt

Vi designer prospekter som effektivt kommuniserer dine produkter eller tjenester til potensielle kunder. Vårt designfokus sikrer at prospektene er engasjerende og informativt, samtidig som de reflekterer din merkevares identitet og verdier. Vi skaper visuelt tiltalende prospekter som hjelper deg med å skille deg ut i markedet.

Annonsedesign

Enten det er digitale annonser eller tradisjonelle trykte (analoge) annonser, hjelper vi deg med å utforme effektive annonser som tiltrekker oppmerksomhet og vekker interesse. Vi fokuserer på å skape visuelt tiltalende annonser med et tydelig budskap som treffer din målgruppe og styrker din merkevare.

Digital design

Vi tilbyr omfattende digitale designtjenester som dekker alt fra nettsteddesign til brukergrensesnitt for mobilapplikasjoner. Våre designere skaper brukervennlige og estetisk tiltalende digitale opplevelser som gir dine brukere en positiv interaksjon med din merkevare.

Pakningsdesign

Vi utformer emballasje som skiller seg ut i hyllene og tiltrekker seg oppmerksomhet. Våre designere tar hensyn til produktet, målgruppen og din merkevares identitet for å skape pakningsdesign som er funksjonelt, visuelt tiltalende og skiller seg ut i konkurransen.

3D-illustrasjoner

Våre designere er eksperter på å skape realistiske og visuelt imponerende 3D-illustrasjoner. Enten det er for produkter, arkitektur eller annet, kan vi visualisere dine ideer og konsepter på en imponerende måte.

Profilering og trykk

Vi har et etablert nettverk av profesjonelle leverandører som er dedikerte til å levere høykvalitets tjenester innenfor profilering og trykk. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at dine behov og krav blir møtt på en effektiv og pålitelig måte, slik at du får en komplett løsning som oppfyller dine forventninger. Vi designer og tar ansvar for koordineringen med leverandør, og sikrer at resultatet er i tråd med vår standard for kvalitet slik at du får et ferdig produkt.

Godt design er viktig for en merkevare fordi det skaper et sterkt førsteinntrykk og skiller deg ut i mengden. Det bidrar til å bygge tillit, merkekjennskap og å formidle merkevarens verdier på en visuell og engasjerende måte. Vi tar deg dit!

«Vi har sett svært gode resultater ved bruk av innholdsmarkedsføring i våre kanaler. Bennett bistår oss med å lage faste innholdsartikler og månedlige nyhetsbrev, i tillegg til mye annet. Disse har vært av høy kvalitet og har vist god effekt, både på organisk synlighet i Google og på konverteringer. Det har aldri vært så bra på innholdsfronten hos oss som nå.»

Stian Moursund

tidl. salgs- og markedssjef i Nordbohus og Blink Hus

bottom of page