top of page

Når du kommer inn dørene hos oss, møter du både innholdsutviklere, designere, rådgivere og teknologiske spesialister. Vi gjør det enklest mulig for kundene ved å tilby ett kontaktpunkt for alt innenfor markedsføring, kommunikasjon og tech.

Bennett Reklamebyrå utside

Vi i Bennett brenner for å skape gode opplevelser gjennom alt fra kreative kommunikasjonskonsepter til brukervennlige nettsider. Vi er spesialister på ulike områder, men vi jobber alle mot ett felles mål: at du skal lykkes.

Markedsrådgivere, grafiske designere, innholdsutviklere og digitale markedsførere ansatt i Bennett Reklamebyrå i Trondheim

I Bennett er vi ja-mennesker. Vi sier alltid ja til å hjelpe kundene våre og hverandre. Det vi vil få til, får vi til. Trenger du vår hjelp til noe, vil svaret alltid være ja, det fikser vi. Lurer du på om noe er mulig, vil svaret alltid være ja, alt er mulig.

Noen av våre kunder

Bennett er Norges eldste reklamebyrå –

etablert i 1898

Å være markedet sammenhengene i nesten 135 år er en bragt. Når Bennett blir valgt av våre kunder er det hva vi kan, hva vi forstår, hvor fremtidsrettet vi er og hvor dyktige vi er som gjelder. Det eneste historien forteller er hvor dyktige vi har vært over tid å tilpasse oss kundenes behov i et skiftene kommunikasjon og kanallandskap. Bennett har siden tidenes morgen vært innovative, nysgjerrige og nyskapende. En ting vi har lært er at alt endrer seg. Vi har derfor ikke vært redde for endringer, heller sett mulighetene dette gir. Denne innstillingen har hjulpet oss gjennom to verdenskriger og to pandemier.

 

 

I dag er vi et fullservice reklamebyrå med strategi, kommunikasjon, performance, design og tech under samme tak. Dette gir en rekke besparelser for våre kunder. Selvfølgelig behersker vi det digitale, da vi ble digital allerede i 1985. Gjennom alle år har Bennett utviklet gode ideer og historier, og vært en god samarbeidspartner for våre kunder.

 

Medvind Assistanse

Helse Midt-Norge

Expoline

Melhus Bil

Røroshytta

Sem & Johnsen

Systemhus

Mestergruppen

MyH Nutrition

UNIQ

Re/Mind

OFF Label

Blink Hus

NTNU

Studio 26

Acrylicon

Rosser

Sushime

Mesterhus

XL-Bygg

Prima

Stas

Rotvoll Eiendom

Independent Trondheim

Nordbohus

Tunga Bil

Snuom Psykisk Helse

Tavelnet

Home of the Trolls

Nitu Managemnet

XL-Bygg

Universell

Amparo

My Spot Living 

Transit

Berit Nordstrand

Avantas Aktiv

Orkla Sparebank

Audio Plus

Proff Elektro

Flokk

Norsk Flid Husfliden

Universell

Mestergruppen

RBK-Shop

Opplev Norge

Response Nordic

Dronning Mauds Minne Høgskole

bottom of page