IT-KONSULENT/ PROSJEKTLEDER

Lystavle med teksten Hello

Ledig stilling IT konsulent/prosjektleder

Liker du ny teknologi og kommunikasjon? Da kan vi være er en god match. Vi i Bennett er på utkikk etter en løsningsorientert IT konsulent/prosjektleder som ønsker å være med på å lage gode nettløsninger for kundene våre. Alt fra enkle nettsider med godt design til større nettløsninger hvor funksjonalitet, integrasjoner og god brukervennlighet er viktige momenter

Hos Bennett vil du jobbe med å lage nettløsninger som gir store verdier for våre kunder. Alt fra enkle kampanjesider til komplekse nettløsninger og apper. Med andre ord; du vil jobbe med spennende brukerreiser og markedsføring som skal bevege kundene videre i deres beslutningsprosesser. Du vil jobbe i et tverrfaglig team, hvor du også har utstrakt kundekontakt.

Du vil også jobbe med videreutvikling av eksisterende nettløsninger, drift og brukerstøtte mot kunder.

Vi fokuserer på å utvikle gode løsninger for kundene våre som gir både de og sluttbruker verdi. Riktig strategi, godt design, relevant kommunikasjon og bruk av teknologi - er hovedingrediensene våre for å oppnå nettopp det.

Stillingen som IT konsulent/prosjektleder i Bennett innebærer at du vil være en viktig støttespiller for våre konsulenter, prosjektledere, senior AD´er, digitale markedsførere og innholdsutviklere. Som teknisk prosjektleder vil du også jobbe tett mot våre samarbeidspartnere ved utvikling av større og mer komplekse nettløsninger. Du vil også jobbe selvstendig med prosjekter. Deler av arbeidsoppgavene vil også være å sette opp nettsider og publisere innhold. Her er god grunnforståelse viktigst, da vi utover dette har gode samarbeidspartnere og løsninger for faglig utvikling innen koding.

Du får bruke dine talenter på å gå inn i, og forstå kundenes mål - slik at du kan være med å utarbeide gode leveranser opp mot disse. I Bennett vil prosjektene du deltar i være noe folk kommer til å se, forholde seg til og bruke hver eneste dag.

Hverdagen i et reklamebyrå kan og bør være litt hektisk. Du må derfor trives med flere baller i luften og korte prosesser. Sammen forsøker vi å spille hverandre så gode som mulig - og vi trår gjerne til litt ekstra i perioder.

Din kompetanse og kvalifikasjoner

 • Erfaring med utvikling av nettløsninger
 • Relevant utdanning
 • Kompetanse på drift av nettløsninger i Azure
 • Kompetanse på HTML, CSS, enklere scripting og koding
 • Analytisk tilnærming til utfordringer
 • Like å ha direktekontakt med kunder
 • God skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Må like å ha flere «jern i ilden»
 • Gode samarbeidsevner

Hva vi tilbyr:

 • Et stort kommunikasjons- og teknologimiljø med strategisk kompetanse og som hele tiden bygger ny kompetanse
 • En unik mulighet til å jobbe med prosjekter for regionale og nasjonale kunder
 • Delansvar for å videreutvikle Bennetts tjenester og produkter
 • Mulighet til å påvirke egne arbeidsoppgaver
 • Mulighet for fleksibilitet rundt arbeidstid og -sted
 • Konkurransedyktige betingelser

Bennett på 30 sekunder

Hundre og tredve år på under ett minutt? Ja. Bennett er faktisk Norges eldste reklamebyrå, etablert i 1889. Det er vi selvsagt stolte av, men enda viktigere er hvem vi er nå.

Vi er 20 kreative hoder som oppholder oss mye på Nedre Elvehavn i Trondheim. Kompetansen vår spenner fra kommunikasjon og performance til tech og markedsrådgivning.

Vi har erfarne rådgivere og kreatører som jobber med de aller fleste av disiplinene innen kommunikasjon. Legg til et stort og voksende techmiljø som leverer avanserte nettløsninger og systemer for nasjonale kunder, så begynner du å få et bilde av dagens Bennett.

Kundene er det viktigste av alt, og de er alt fra små, lokale startups til store nasjonale banker. Mange av dem har fulgt oss gjennom mange år. Kundene våre betyr veldig mye for oss, men vi liker også å bryne oss på helt nye spennende kunder.

Vi lever av å skape resultater og ønsket endring for kundene våre. Det er det vi blir målt på, og det er det som motiverer oss. Kundene våre er her fordi vi leverer, og vi er aldri bedre enn den siste jobben vi gjorde.

130 år betyr noe. Det betyr at vi er endringsdyktige. At vi har tilpasset oss det kommunikasjonslandskapet vi til enhver tid operer i. At vi lærer og utvikler oss og at vi vokser med kundene og oppgavene.

 

Vil du vite mer?

Stikk gjerne innom oss her i Ferjemannsveien, eller ta kontakt med:
Jan Sverre Roterud
jan@bennett.no
906 17 770

Søknadsfrist: Så snart som mulig.