DIGITAL KONSULENT

Lystavle med teksten Hello

Ledig stilling Digital konsulent

Er du dyktig i markedsføringsfaget, strukturert og liker kundekontakt og salg? Da kan vi være er en god match. Vi i Bennett er på utkikk etter en ny digital konsulent som aktivt ønsker å bidra til styrke våre kunders konkurransekraft mot markedet.

Jobben din vil være å bidra til å skaffe byrået nye kunder gjennom salg av våre tjenester og leveranser. Spesielt leveranser i digitale kanaler, herunder performance marketing og content marketing. Jobben din vil også være å sørge for godt samspill mellom teamet internt og andre involverte i ulike prosjekter, og se til at disse prosjektene gjennomføres så smidig som mulig. Vårt fokus er å utvikle gode løsninger for kundene våre som gir både dem og sluttbruker verdi. Godt design, relevant kommunikasjon og bruk av teknologi – er hovedingrediensene våre for å oppnå nettopp det.

Stillingen som digital konsulent i Bennett innebærer ansvar for salg mot kunder, definere leveranser, fremdrift og prosjektøkonomi, tett kundeoppfølging. Du vil sørge for god rådgiving mot de kundene du jobber med og vil benytte resurser og kunnskap fra alle medarbeidere i Bennett.

God kompetanse innen markedsføring og interesse for å sette seg inn i nye ting er forutsetninger for å kunne gjøre en god jobb. Du får bruke dine talenter på å gå inn i og forstå kundenes markedsstrategier – slik at du kan se våre leveranser opp imot disse. I Bennett vil du vil være en del av et sterkt tverrfaglig miljø, og prosjektene du styrer er noe folk kommer til å se, forholde seg til og bruke hver eneste dag.

Hverdagen i et reklamebyrå kan og bør være litt hektisk. Du må derfor trives med flere baller i luften og korte prosesser. Sammen forsøker vi å spille hverandre så gode som mulig – og vi trår gjerne til litt ekstra i perioder.

Din kompetanse og kvalifikasjoner

 • Det må bo en selger i deg 😊
 • Du er kundeorientert og har god forretningsmessig forståelse
 • Evne til å etablere og utvikle kunderelasjoner
 • Relevant utdanning og/eller erfaring innen kommunikasjon og markedsføring, spesielt innen digital markedsføring.
 • Inngående kjennskap til ulike digitale annonsekanaler, inkludert søkeordsannonsering i Google Ads og bruk av SoMe ved markedsføring.
 • God teknologiforståelse og stor interesse for digitale media og brukeradferd
 • Du har en analytisk tilnærming til utfordringer og innehar god gjennomføringskraft
 • God skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Må like å ha flere «jern i ilden»
 • Gode samarbeidsevner

Hva vi tilbyr:

 • Et stort kommunikasjons- og teknologimiljø med strategisk kompetanse og som hele tiden bygger ny kompetanse
 • En unik mulighet til å jobbe med prosjekter for regionale og nasjonale kunder
 • Delansvar for å videreutvikle Bennetts tjenester og produkter
 • Mulighet til å påvirke egne arbeidsoppgaver
 • Mulighet for fleksibilitet rundt arbeidstid og -sted
 • Konkurransedyktige betingelser

Bennett på 30 sekunder

Hundre og tredve år på under ett minutt? Ja. Bennett er faktisk Norges eldste reklamebyrå, etablert i 1889. Det er vi selvsagt stolte av, men enda viktigere er hvem vi er nå.

Vi er 20 kreative hoder som oppholder oss mye på Nedre Elvehavn i Trondheim. Kompetansen vår spenner fra kommunikasjon og performance til tech og markedsrådgivning.

Vi har erfarne rådgivere og kreatører som jobber med de aller fleste av disiplinene innen kommunikasjon. Legg til et stort og voksende techmiljø som leverer avanserte nettløsninger og systemer for nasjonale kunder, så begynner du å få et bilde av dagens Bennett.

Kundene er det viktigste av alt, og de er alt fra små, lokale startups til store nasjonale banker. Mange av dem har fulgt oss gjennom mange år. Kundene våre betyr veldig mye for oss, men vi liker også å bryne oss på helt nye spennende kunder.

Vi lever av å skape resultater og ønsket endring for kundene våre. Det er det vi blir målt på, og det er det som motiverer oss. Kundene våre er her fordi vi leverer, og vi er aldri bedre enn den siste jobben vi gjorde.

130 år betyr noe. Det betyr at vi er endringsdyktige. At vi har tilpasset oss det kommunikasjonslandskapet vi til enhver tid operer i. At vi lærer og utvikler oss og at vi vokser med kundene og oppgavene.

 

Vil du vite mer?

Stikk gjerne innom oss her i Ferjemannsveien, eller ta kontakt med:
Jan Sverre Roterud
jan@bennett.no
906 17 770

Søknadsfrist: Så snart som mulig.