Få pus i hus

Teaser

For to år siden startet vi jobben med å dressere pusen vår. I starten krevde hun mye oppmerksomhet. Hun bet, kloret og skrapte opp inventar. Men ved hjelp av god teknisk dressur, fikk vi til slutt en stueren katt vi stolt kan vise frem og låne ut til deg! Du har kanskje hørt om henne?

Hør katta maler

AdCat ble for alvor lansert for ett år siden, og er et automatisert annonseringsverktøy for å lage og drifte digitale kampanjer, samt se statistikk og motta presentasjonsrapporter.

Katarina Hammerås

– AdCat effektiviserer kampanjeriggingen i flere digitale kampanjer. Når du bruker AdCat trenger du bare å logge inn her for å fikse alle annonser. Det vil si at du slipper å lage en annonse som skal på Facebook og Instagram, en som skal til Google og enda en for programmatisk bannerannonsering, - alt går via AdCat, forklarer Katarina Hammerås. Hun jobber som digital markedsfører i Bennett, og har fulgt opp AdCat fra den var en liten kattunge.

Samspillet mellom plattformene og annonseringsverktøyene er helt unikt med AdCat, og resultatene er ikke til å ta feil av.

AdCat fungerer som en hub for kampanjekanaler- og materiell. Her kan du tilpasse materiellet per format per kanal, definere målgruppe og la kanalene optimalisere kampanjene for å øke konvertering.

Har du ett kvarter?

Det er nemlig alt du trenger. For det å sette opp en fullstendig annonse over flere plattformer ved hjelp av AdCat tar faktisk ikke mer enn 15 minutter av dagen din. AdCat er en samlet hub for materiell, statistikk og rigging av annonser.

– Alt du trenger å gjøre er å laste opp det bildet og den teksten du ønsker å bruke, - så sørger AdCat for resten, smiler Katarina. Og om det skulle oppstå en liten hårball i oppsettet ditt, stoppes alt ved hjelp av ett klikk.

Kattetemmeren

Vilde Tinmannsvik har jobbet med utviklingen av AdCat siden 2019. – AdCat er jo babyen min, forteller hun. Bennetts første automatiserte annonseringsverktøy ble faktisk tatt i bruk allerede i 2015. Siden den gang har Vilde og flere andre jobbet intensivt og grundig for å kunne gi AdCat det beste grunnlaget til annonsering på tvers av plattformer.
– Det var en bratt læringskurve, både for meg og for AdCat, forteller Vilde. – Vi har fått mye erfaring, lært en hel del, og blir stadig bedre og bedre, fortsetter hun.

Du trenger ikke kunne mye om annonsering på forhånd for å kunne ta i bruk AdCat. Når bilder og tekst er lastet opp, blir annonsene optimalisert etter dine behov, samtidig som de blir spredt på de kanalene som treffer ditt publikum. – Det er utrolig brukervennlig og med svært effektivt grensesnitt, forteller Katarina.

Vi har klorebrettet klart

I Bennett-huset har vi brukt AdCat daglig det siste året. – Det er utrolig effektivt for oss, og veldig kostnadsbesparende for kundene våre, forklarer Katarina. Jan Sverre Roterud er helt enig. Han har jobbet med digital markedsføring hos Bennett i over 20 år, og var en av de store pådriverne for å AdCat på potene.

Jan Sverre Roterud

– Når vi bruker AdCat for å kjøre større kampanjer, bruker vi for det første mye mindre tid enn om vi skulle satt opp egne annonser til hver plattform. Denne tiden koster penger for kundene, og tar fort det tre-dobbelte av tiden vi nå bruker via AdCat. Altså mye penger spart for kunden, og mer tid for oss til å jobbe med selve markedsføringsplanen og innholds-utvikling, forklarer Jan Sverre.

Uansett om du ønsker å bruke AdCat helt på egenhånd, om du ønsker litt, - eller mye bistand, er vi i Bennett klare til å hjelpe deg. Vi har allerede mange fornøyde brukere, og står klare med rådgiving og brukerstøtte når du trenger det. På den måten vil du raskt og enkelt lage kampanjer med best mulig resultat!

Høres ikke dette purrrrrrfekt ut? Ta kontakt med Jan Sverre for en uforpliktende prat allerede dag!

Ta kontakt

Jan Sverre som ung og vital
Jan Sverre Roterud
Markedsrådgiver / daglig leder