Ledig stilling: Prosjektleder

21 november 2018

Er du kreativ, strukturert, god på kommunikasjon og nysgjerrig? Da kan vi være er en god match. Vi i Bennett er på utkikk etter en ny prosjektleder som stiller på startstreken i februar 2019.

Jobben din vil være å sørge for godt samspill mellom teamet internt og andre involverte i prosjekter, og se til at prosjekter gjennomføres så smidig som mulig. Vårt fokus er å utvikle gode løsninger for kundene våre som gir både dem og sluttbruker verdi. Godt design, riktig kommunikasjon og bruk av teknologi – er hovedingrediensene våre for å oppnå nettopp det.

Stillingen som prosjektleder i Bennett innebærer ansvar for prosjekter, tett kundeoppfølging og å bistå med innsalg og utarbeidelse av tilbud. Som prosjektleder vil du være konsulentens viktigste støttespiller, og dere vil jobbe sammen med å lede prosjektteam. Du vil jobbe selvstendig med å delegere og kvalitetssikre oppgaver, og lede og gjennomføre prosjektene etter avtalt framdrift og budsjett.Kommunikasjonserfaring og interesse for å sette seg inn i nye ting er forutsetninger for å kunne gjøre en god jobb. Du får bruke dine talenter på å gå inn i og forstå kundenes markedsstrategier – slik at du kan se våre leveranser opp imot disse. I Bennett vil du vil være en del av et sterkt tverrfaglig miljø, og prosjektene du styrer er noe folk kommer til å se, forholde seg til og bruke hver eneste dag.

Hverdagen i et reklamebyrå kan og bør være litt hektisk. Du må derfor trives med flere baller i luften og korte prosesser. Sammen forsøker vi å spille hverandre så gode som mulig – og vi trår gjerne til litt ekstra i perioder.

Din kompetanse og kvalifikasjoner:

 • Kundeorientering og forretningsmessig forståelse
 • Relevant utdanning og erfaring innen kommunikasjon og markedsføring
 • God teknologiforståelse og stor interesse for digitale media og brukeratferd
 • Analytisk tilnærming til utfordringer
 • God skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Må like å ha flere «jern i ilden»
 • Gode samarbeidsevner
 • Gjennomføringskraft
 • Evne til å etablere og utvikle kunderelasjoner

Hva vi tilbyr:

 • Et stort kommunikasjons- og teknologimiljø med strategisk kompetanse og som hele tiden bygger ny kompetanse
 • En unik mulighet til å jobbe med prosjekter for regionale og nasjonale kunder
 • Delansvar for å videreutvikle Bennetts tjenester og produkter
 • Konkurransedyktige betingelser

Litt om Bennett

Bennett er Norges eldste reklamebyrå, etablert i 1889. Det er vi selvsagt stolte av, men enda viktigere er hvem vi er nå. Vi er 20 kreative hoder som oppholder oss mye på Nedre Elvehavn i Trondheim.

Byrået har en bred kompetanse innenfor kommunikasjon, teknologi og forretningsdrift. Vi har erfarne rådgivere som jobber med de aller fleste av disiplinene innen kommunikasjon. I tillegg har vi en stor teknologiavdeling som leverer avanserte nettløsninger og systemer for nasjonale kunder.

Vi er opptatt av å skape resultater gjennom integrert markedsføring. I dette legger vi å utvikle innovativ strategi, å lage strategiske budskap og ikke minst det å formidle disse på alle berøringspunkter våre oppdragsgivere har med sine kunder. Vi har en stabil kundemasse, og de fleste av kundene har vært hos oss i lang tid. De er her fordi vi leverer verdi, samt vår erkjennelse om at vi bestandig kan lære mer og bli bedre.

Fortsatt nysgjerrig og/eller klar for å søke?

Hvis du kan tenke deg å jobbe sammen med oss i Bennett, så vil vi veldig gjerne høre fra deg. Det er bare å stikke innom oss her i Ferjemannsveien, eller sende en mail med søknad og CV til Jan Sverre Roterud på jan@bennett.no. Har du spørsmål om stillingen, kan du gjerne ringe 906 17 770 som er nummeret til Jan Sverre.

Søknadsfrist: Så snart som mulig.