Nye nettsider for et ikonisk brand

I 1999 ble DNB Bank ASA utsteder av American Express, et av verdens mest prestisjefylte betalingskort. For mange er ”Amex” et ikonisk brand, og for Bennett var dette også utgangspunktet da vi utviklet nye nettsider for American Express kort i Norge. Kortet er en helt sentral kommunikasjonsbærer for det globale brandet, og kortet fikk derfor også en helt sentral plass i løsningen.

American Express er kjent for gode brukeropplevelser. Det var målet for de nye nettsidene også. American Express er kjent for fremragende medlemsservice og helt unike medlemsfordeler. Du er for eksempel ikke kunde, du er medlem. Personlig service på telefon, 24 timer i døgnet er et uttrykk for dette. Vi har forsøkt å gjenskape den samme servicekvaliteten på nettsidene med raske og brukervennlige sider og godt responsivt design. Da vi lanserte, var dette den raskeste siden vi noen gang har laget. Medlemsfordelene har fått solid plass. Det fortjener de. 

Gjennom nåløyet

Løsningen ble utviklet innen stramme rammer fra American Express internasjonalt, brandingsmessig og teknisk. Vi var faktisk det første byrået i Europa som fikk lov til å fravike American Express´globale designmal. bNet, Bennetts publiseringsløsning, måtte gjennom omfattende tester med hensyn til sikkerhet, brukervennlighet og performance – og ble med det sikkerhetsklarert av DNB og American Express.

The new Amex website which has relaunched has passed the appropriate levels of approvals from American Express and meets the generic web guidelines at this time. The approved changes have improved the user experience and look and feel of the site which it is hoped will deliver incremental cards application in the coming year

-Jenny Saul, Director

Hei dere!
Tusen tusen takk for den fantastiske jobben dere har gjort! Sidene ser fantastiske ut og innsatsen dere har lagt inn har vært PRICELESS!
Dere har vært kreative, målrettet, profesjonelle, tålmodig og forståelsesfulle. Så tusen takk for at dere har hjulpet oss i mål med et prosjekt som jeg har hatt på agendaen i 4 år!

- Zanett Kulen, DNB Finans

Americanexpress.no ble lansert før deadline.


Jan Sverre Roterud
Ansvarlig for DNB/American Express er
Jan Sverre Roterud
tlf: 906 17 770