Garn, pinner og kjærlighet

Hva gjør du når det ikke er budsjett til å lage film? Du gjør det likevel!

Ta et lite budsjett. Legg til en fin sang og en god historie. Så inviterer du hele byrået og storfamilien på dugnad. Resultatet? To små feelgood-filmer som går viralt. ”All you knit is love” og ”Norsk Flid Strikker julen inn” viser hva du kan få til med garn, pinner og kjærlighet - og god gammeldags dugnadsånd.

Når du skal lage film er det to ting du må unngå: Dyr og barn!

Så vi gjorde det. Fylte studio med barn i alle aldre, en hund og en bestemor. Ved første øyekast kan kan det se ut som en øvelse i ”hvor mange får du plass til i en sofa”. Så vokser filmene på deg, du blir tatt av den gode stemningen, og før du vet ordet av det sitter du og nynner med til ”all you knit is love”. I hvert fall tror vi det var omtrent det som skjedde da filmene tok av i sosiale medier uten en krone til visning.

Garn, pinner og kjærlighet i generasjoner. Hele Norges Norsk Flid Husfliden!

For det var ikke bare god stemning og moro i studio. Vi ville noe med dette. Vi ville vise at Norsk Flid Husfliden er et sakte og kjærkomment alternativ til en stadig mer forbruksdrevet julefeiring. Og at de fineste gavene kan være noe så enkelt som noe du har laget selv.
Mye tyder på at vi klarte det.

To be continued…

Pål Isern
Ansvarlig for Norsk Flid Husfliden er
Pål Isern
tlf: 909 14 742