Drømmen om å bo ved havet: The movie

Eller, kunsten å skille seg ut i et hav av anonyme boligprosjekt. Grilstad Marina er et av Trondheims største utbyggingsprosjekt noen sinne, en kunstig øy på størrelse med Trondheim sentrum som strekker seg ut i fjorden.

Ekstraordinære utbyggingsprosjekt krever ekstraordinære virkemidler

Derfor har vi alltid sett etter nye formater og grep i markedsføringen av Grilstad Marina. Aktørene i prosjektmarkedet har en tendens til å kopiere hverandre, og det er ingen enkel oppgave for en boligkjøper å skille et prosjekt fra et annet på basis av en en håndfull 3D-illustrasjoner og desto flere superlativer i prospektet som følger med. 

Våte havdrømmer

Så vi gjorde det vi pleier å gjøre. Vi gikk til sakens kjerne. Til det faktum at Grilstad Marina er en by på vannet. Bygget på en øy. Med egen bryggekant i forlengelsen av stua. Med egen båtplass og småbåtmarina i bakgården. Med fjordutsikt og duften av hav på alle kanter! En våt drøm for alle som drømmer om å bo ved havet – og sånt blir det film av! Det ble til og med oppfølger, og filmene gikk viralt både innenlands og utenlands.

Kan man tulle med en bolig til 16 millioner?

Antagelig ikke. Men det er helt greit å spøke litt med drømmen om å bo i en. For det er menneskelig å drømme, og hva er vel mer naturlig enn å invitere folk inn drømmen som en liten oppfordring til å drømme videre selv? Filmene handler om nettopp det. Etter interessen å dømme traff den en nerve, og da har filmen gjort en jobb: Trafikk på nett, godt besøkte kampanjesider, nye interessenter på listen og det det best selgende utbyggingsprosjektet i Trondheim.

 

Pål Isern
Ansvarlig for Grilstad Marina er
Pål Isern
tlf: 909 14 742