Avantas Aktiv valgte Bennett

avTor Erik Guin
14 mai 2018

Kom i form med Bennett? Njæ, kanskje ikke helt. Men nå skal vi i alle fall hjelpe dem som hjelper folk med å komme i bedre form.

I konkurranse med flere nasjonale IT-leverandører har nemlig Avantas Aktiv valgt oss som ny leverandør. Det synes vi er veldig moro.

Avantas Aktiv er en del av Avantas, et selskap som jobber med bemanning og organisasjonsutvikling. Gjennom Avantas Aktiv jobber de med trening og motivasjon som verktøy for å redusere og forebygge sykefravær, skape bedre arbeidsmiljø og motivere bedrifter til mer fysisk aktivitet.

Erfaring med større IT-prosjekter
Rent konkret innebærer det en teknisk plattform med en app og en treningsdagbok på web i tillegg til en administrasjonsløsning for trenere og konsulenter. Og det er her vi kommer inn i bildet.

Bennett har nemlig en solid gjeng med flinke utviklere, og nettopp vår kompetanse innen IT-drift, utviklingsmiljø og erfaring med større IT-prosjekter var avgjørende for at Avantas ville jobbe med oss. Hovedjobben vår er å drifte og utvikle admin/backend-applikasjone slik at de kan levere et enda bedre sluttprodukt til kundene sine. Første utviklingsoppgave for oss er tilpasningen av løsningen til GDPR og implementering av funksjonalitet som støtter dette. Vi jobber med release av GDPR i disse dager.

Ønsket et helhetlig byrå
Bennett er et fullskala reklamebyrå som også kan bidra til å utvikle produktet til kunden utover det rent tekniske. Det var også et viktig kriteria for at vi ble valgt framfor de tradisjonelle IT-leverandørene. Vi er allerede i gang med å planlegge utvikling av både innhold og frontendapplikasjoner, altså appen og digital treningsdagbok. I tillegg jobber vi med et nytt prosjekt som vi ikke får lov å si så mye om riktig ennå, annet enn at det er superspennende.

Vi i Bennett gleder oss til å jobbe med Avantas Aktiv og ikke minst til å teste ut produktet på oss selv og kanskje komme i bedre form son en ren bonus!